Jump to content

SimpleSi

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SimpleSi

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. where did you have to place it when using the Ext Amp out for switching? on the actual inputs of the amp? or inline with the Ext Amp switching cable? I would also like to note to Line6 in general we shouldn't have to be buying $30-50+ USD products to stop something a product shouldn't do.. :angry:
  2. I can't use this. It's an American plug. I really don't want to be buying things only to find that they don't fix it. My question is, why am I getting this only with external amp out. And not any other cables. Sounds more like a problem with the helix than a ground loop issue. As it doesn't buzz with anything else.
  3. Have had this problem with multiple amps. When using the Helix to switch channels or what ever the amp has switchable (Real amps). When ever using a TS or TRS cable. regardless of which. The Amps always get a horrific Buzzing. Consistantly. not sometimes. Googling lead to no answers - but that obviously some people are experiencing the same thing.. This has NOTHING to do with my power source, as it doesn't matter if I'm plugged in at home, at a gig etc. The buzzing STOPS when unplugging the EXT AMP output. I do have an external pedal that came with the Amp for switching the mid boost on and off, however I'd like to think I can use the actual functions of the Helix so I don't have to. I don't really want to have to buy some stupid humbuster or isolating external box to stop this (as this is what some people have done on other forums) it's $30-100 i shouldn't have to spend.
  4. I'm getting this same issue - works one out of every 30 times for about 2 minutes.. then "cannot connect to device"
  5. Helix still will not connect to my Mac - OSX El Capitan. "Cannot connect to device" doesn't matter how many times I restart and unplug and replug any part of the process.. Just don't go.. I'm really wanting to update to the latest firmware and put on some IR's and presets i have waiting on my macbook.. but it's really a piece of s**t...
  6. I've tried this with my EP1-KP.. Bridging the green and red does nothing. The helix won't recognize it at all. Still not wanting to fork out $150 just for a mono linear potentiometer in a new enclosure.... Mission won't tell me how to modify it as it's some contract bulls..t
  7. bought helix today - went to update 1.03 to 1.06 now it's bricked. Boot Failure, Entered Update mode red : 0 in the top corner - i've tried flashing it with as many flash files as you have on your website - and i'm constantly trying every update available. no foot switch combinations fix anything. It won't boot. It won't update and work. Possibly have to send it away and get a replacement according to my local Music store. I'm using Mac 10.11.2
×
×
  • Create New...