Jump to content

smitty1964

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About smitty1964

  • Rank
    Just Startin'

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Got my g10 today worked for a total of 5 min thing is junk. It worked on my base but when I plugged into my Ernie ball nothing. So I decide to go online and see if there is a recent firmware update, which there. Install the firmware that was just load on there site today 1/11/19 and hasn't worked since. The T light doesn't come on at all even when it is docked in the receiver. take the T out of the R and no light on the T but it back in the R and R flashes red and T has solid green. SMDH When I went back to the download site the firmware I download was no longer on the page. Called and talked to support the guy didn't even want to try and fix over the phone. I told him I just need help removing the firmware and updating older firmware version. He also told me the ernie ball guitars don't do well with the G10 along with list of others. That really pissed me off because no where on there page to sell do they say it only works with some guitar's(Disgrace Marketing ). Told me to send it back for a replacement. I will after a do a bad review and post online. And to think I was going to spend $1600 on a helix not a chance with this kind of support. To think this was my first line 6 product purchase it will be really hard to get me to try any of there products if this is how they treat their new customers Signed Disappointed
  2. I received my G10 today both were working until I installed the new firmware update the was dated today 1/11/19 that was posted today. After installing my transmitter light won't come on in the base or out of it and the base just flashes red. I go back on the download site and the firmware I installed is no longer on the page. not happy at all This was suppost to be plug and play
  3. I got my g10 today base has been charging for hrs still flashing red. The transmitter has no light and it is in the base correctly. when taken out of base still no light on transmitter.
×
×
  • Create New...