Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3.15'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. hello! I updated to 3.15 some weeks ago, kept recording in pro tools first, using a scarlett 2i2, with my stomp. Three days ago, I started the Metallurgy trial, so I attempted to record with it. I could not, I guess because it's the free trial version, so I 'd have to buy it. I could play with the tones though, so I recorded some DI lines and -since I could not reamp with metallurgy- I tried the stomp, with no result ... I tried the manual's way, two tracks, one DI ( input 5) one wet (input 1). The DI track gets no signal at all while playing (and the wet track works fine)... I also uninstalled metallurgy but still nothing. Using hx stomp as an interface, but input 5 gets no signal. Help!!!!
  2. I had something kind of scary happen this past Friday. I downloaded the Helix version 3.15 software, and ran it. It stopped (froze up) after a few seconds of running. I did notice that it was deleting older version files, which at first, did not alarm me. However, after it failed to continue, I had to close my computer and reboot. Then, when I started Helix Edit, it opened, but was completely blank - no software patches, or setlists, or ANYTHING showed up. (See screen capture, below) I had already backed up all my patches, so I wasn't too worried about that. So, if experience trouble with the update, you can do the following, and you should be fine. 1 - Download the 3.15 update. 2 - UNinstall ALL the Helix Edit software from your computer ( no need to uninstall Monkey, or Variax Workbench) 3 - install fresh, using the Helix 3.15 update software you downloaded in step 1 4 - install the 3.15 firmware from the Line6 website 5 - perform a system reset (Recommended by Line6) 5 - restore all patches using the saved backup SO - PLEASE make sure you create a backup before you try to update to 3.15. Also, make sure you do as instructed by Line6, and install the 3.15 firmware after the software update, AND perform a factory reset (on Helix, this is done by holding down buttons 9 and 10 while powering up.) After all that is complete, you can restore your backup. By the way, your back up will preserve any MIDI mappings you've made (I was grateful for that!) including CC's, PC's, as well as input and output settings, IR's, global settings, and any settings such as custom tunings, guitar models, etc.
×
×
  • Create New...