Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'left and right channel'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hey everyone. I recently noticed that my Helix is outputting different levels through the left and right channels. I've always run a stereo setup so I thought maybe it was the way the amp settings were so I compensated with adjusting their individual volumes. I usually run 2 amps which are hard panned. However, I recently had to setup and run a mono system so that I could have 1 signal go to the mixing desk and another signal go to my own foldback. It was here that I found the signal from the left channel is far quieter than the right channel. I had the two xlr's plugged into the helix but only plugged one into the foldback at a time. This way I could check that the signal was just being doubled onto the other channel and ready for the gig. It was here that I realised that the signal level was different. To make sure it wasn't an effect on a patch I loaded a blank patch and tested the dry signal going straight through the helix and into the foldback. This had the same result. This has me kind of stumped. I can compensate it to make do however left and right channel should be the same. I want to avoid backing everything up and doing a factory reset. I always find doing this stuffs up with my midi programming and snapshots. Has anyone experienced this before?
×
×
  • Create New...