Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'power issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hey! This is the first time I've posted on here, so hopefully I do it right lol. I have a POD HD 500 that I'm having issues with. I got it slightly used as a gift, so it doesn't have any warranty . I (relatively) recently broke the power input on it; the center pin pulled out with the power cable. I took it to a friend of mine so he could fix it for me, because I'm not great at soldering, and he got the new power jack installed, but it won't power up :(. The soldering job looks kind of clean, but I really wouldn't know. Everything looks fine to me, except there's a little red thing on the inside of mine, next to the new power jack thats different from the one thats in the one that I borrowed until mine got fixed. Was hoping to get this figured out soon, its been broken for about a month and a half. If anyone can help me figure this out, please do! I've attached a few pictures. The first is the little red thing I was talking about, in the working POD. The second picture, the little red thing, in the broken POD. As you can see, the one in the working POD significantly smaller than the one in the broken POD. The last picture was something that worried me about the soldering on the power jack. I don't think you can tell from the picture, but around each pole piece (or whatever you're supposed to solder on the replacement part) there is some black residue. I am really hoping the issue isn't here, because I'm pretty sure that means its ruined permanently. PLEASE HELP!!! :unsure: :unsure: :unsure:
×
×
  • Create New...