Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scarlett2i2'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi I can't seem to get my setup to work I purchased Pod Farm 2,5 Platinum standalone to use with my Focusrite Scarlett 2i2 v2 USB but when I try to set it up Pod Farm doesn't recognize the inputs. I can manually select the hardware to tell Pod to "use this device" but to no avail. I can get my interface to work well with Logic Pro X and GarageBand but I really wanted to to back to Pod Farm for versatility's sake on tone, and it's such a letdown that I can't get this to work at all. Anyone know how to fix this problem? Because I've tried EVERYTHING that the manual says setupwise and I'm starting to feel like I've spent 250 bucks for nothing and this thing doesn't work on Mac as advertised on standalone with this interface. I'd appreciate some help on this. Thanks in advance.
  2. Hello, I'm new to recording so any help is appreciated. I have a Line6 Spider IV 150amp. I am using the Scarlett 2i2 as my interface. I have everything plugged in correctly but no sound through my Monitors. I don't think i downloaded what i needed from Line 6 into my iMac because i had bought my Spider Amp prior to getting my new iMac. Any ideas of what downloads i need to install to get up and running???
×
×
  • Create New...