Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v60'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. This morning I downloaded the latest firmware for my G10 Transmitter (Relay G10 v. 1.06) to see if it would fix a problem that I had been having with it. While using the updater I also saw that there was a new firmware for my amp (V. 2.0.2). After downloading the firmware to the amp it restarted, I had a regular 1/4" instrument cable hooked to my guitar and plugged it into the input jack. A terrible squealing noise started coming out of the amp. I turned down the master volume and pulled the cable out. I plugged it back in and now I get no sound at all from the speaker. I plugged in headphones and no sound there either. Prior to the update I had been using the amp with a standard instrument cable. I checked the cable on another amp and it works fins so my only conclusion can be that the firmware did something to kill the amp. I tried a factory reset but it didn't do anything. I really love using this amp as my office practice amp. I even bought the FBV3 to go with it. Npt sure what to do now to get it to work. Any suggestions would be appreciated.
  2. Hi, my V60 first gen, just die, today i try play it and dont power up, last week power up ok, where find fuse? Or what happens? I looked for information on the Internet but did not find anything useful, I hope I have more luck here.
  3. I own a Line 6 JM4 Looper. I am considering buying a Line 6 V 60. Does that amp have a JM built in?
×
×
  • Create New...