Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'volume pot'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. First of all, a big Thank You to Line 6 for giving us another free firmware with more goodies for us to play with, yet again! I am having some problem with the JTV69 (VDI cable) which was not there in the previous firmware. The volume pot does not completely cut off when rolled off to zero position, hence sound passes to the Helix. On selecting the Variax tab, in the input section, and then manually forcing the "Volume Knob (Global)" to any number, and then rotating the JTV69 Volume Pot on full and then on OFF, Helix Edit shows a 0.2 instead of 0. This value is enough to bleed sound through and I can see the Helix input light up green. Has anyone had the same issue? Is there a way to recalibrate the Volume on the JTV69? Is this a Bug on the 3.15 firmware? Thanks.
  2. Hi guys I am new to the community so I hope I have posted correctly. I need to replace the main volume pot on my UX8 . I have got the part from LINE 6 but am not sure how the unit comes apart !! Has anybody got any advice for me as I can find no service manuals or circuit diagrams etc.anywhere. :( I have tried a switch cleaner spray but its' effectiveness does not last long !! Thanks in anticipation !! Derek
×
×
  • Create New...