Jump to content
bperkins24

Headphones plugged in - only music plays when streaming from app, no guitar

Recommended Posts

Finally playing around with this after the Android update...first thing I did was put some music locally on my phone and start playing some tunes and jamming along.  I plugged in some headphones and went to continue playing but the only sound coming out of the headphones was the streaming music.  There was no guitar whatsoever.  I jacked the guitar volume up to 100% but still nothing.  I turned the music off and still nothing.  After unplugging the headphones and plugging back in I started getting the guitar as usual.  I tried to then play music via the Amplifi app as before and it started but then the guitar cut out!  I'm hoping I'm doing something wrong but I get the feeling that for some reason this is not supported.  Does anyone know definitively?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its the amplifi 75...us city dwellers need this feature! And my headphones sound sound better than the amp so that's my preferred way to play by myself but would love to jam along with tracks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...