Jump to content
Sign in to follow this  
Darkside-prince

Problem : Tones Sound Bassed In My Hd300 , Help!

Recommended Posts

I have downloaded some cool tones that people used and I was impressed pod hd300 can make such awesome tones , so when i got mine and I used their presets they sounded entirely different , the sounds are overly bassed and the palm mutes are either too loud or inaudible either way its problematic , I first thought The diffrence was due to my pickup difference but when I used The same equipment as the other guy did I found out the problem presists

I am now thinking some of my hardware settings are messed up

I want my HD300 to sound like theirs , please HELP!

 

I have downloaded the tone from this youtube link :

and you all can see how cool it sounds

 

and this is my sound :

https://www.dropbox.com/s/ht9nkszxdww0le3/riffs%20mesa%20boogie1.mp3

as you can see its nothing like that at all , please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey people ! since no one really answered this question I got a little creative and figured it out

 

I reinstalled my firmware it sounds great now !

If anyone has this issue I suggest they do the same thing

cheers \m/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×