Jump to content
icorra

KB37 osx 10.11 El Capitan - No sound

Recommended Posts

After upgrading to OS X 10.11 I can't hear any sound from my device but i can see the VU meter move the indicator. I'm surprised. I know about trouble with driver 7.3.8 with el capitan from other topics. I'm waiting the new release of the driver.

someone can tell me when the new drivers will be released?

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing the same symptom in my GuitarPort + Logic + 7.3.8. I think Line 6 just needs to release new drivers for El Cap, its probably the same way for anything that uses driver 7.3.8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fyi...

Users have been report that OSX most recent better fixes the issue, so hopefully Apple's next update will fix this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I upgraded the new OS X  10.11.1 of EL capitan released today and now my kb37 started working again. All test Ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...