Jump to content
Sign in to follow this  
jc_anderton

Problems With Fbv Mkii

Recommended Posts

Hi all

 

Just bought a used FBV MKII for use with my HD147, when I connect it up using the CAT-5 Cable none of the LED's light up, the A B C D buttons work but there are no LED's and th tuner doesnt work either, the display shows "FBV SB MKII" and nothing else

 

reflashed sucessfully and tried a few different CAT-5 cables without and sucess.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the ports on both, potentially you have a damaged jack.

Thanks I'll do that, do you know which pins on the cat 5 the FBV actually uses?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it sounds like a pin issue... but perhaps it just a defective FBV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open up ur computer/Laptop

and dial it in thru the midi in/out , you will be able to dial in if the amp is even registering it in the first place

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open up ur computer/Laptop

and dial it in thru the midi in/out , you will be able to dial in if the amp is even registering it in the first place

Thanks, could you elaborate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open up ur computer/Laptop

and dial it in thru the midi in/out , you will be able to dial in if the amp is even registering it in the first place

Thanks, could you elaborate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought you tried different cables... certainly want one with all 8 pins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×