Jump to content
Sign in to follow this  
jkdaniels

Xd-v75 battery problemd

Recommended Posts

Can someone help, as line6 don't seem to care. My xd-v75 drains the batteries so fast sometimes after installing a new battery at the beginning of a set by the end I have to replace them, yet when I test them, they are still full. Any advice welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was an issue with some early models of the beltpack that caused a partial short which would drain the batteries quickly and make the pack rather warm. That was a warranty repair as it was a known fault.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That was with the G30 belt pack, and was with only some of them.

The TBP-12 body pack, two kinds of fixes, one was a noise thing. Yes, early ones.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, psarkissian said:

That was with the G30 belt pack, and was with only some of them.

 

I had two V70 beltpacks repaired under warranty with that exact problem. Cast members complained that the packs were burning them...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...