Jump to content
Guillaume_G

Unable to use Pod Studio UX1

Recommended Posts

Hi,

 

I am unable to have even a basic use of my Pod Studio UX1. For now, I just want to plug-in my electric guitar and hear a sound, not even record.

 

I have done the following:

- electric guitar plugged in the INSTRUMENT input

- loud speaker plugged in the PHONES output

- Pod Studio UX1 connected to my Windows 10 computer with USB

- I have installed and opened POD FARM 2. I also open the license manager and there don't seem to be a problem with the license. I see the POD FARM 2 graphical interface, I am able to choose an amplifier, to turn the buttons, but no way to get a sound out of my lout speaker.

 

The only think I do achieved is to hear the sound of a youtube video from my loud speaker, via the Pod Studio UX1.

 

I would really appreciate a support on using the system, since I am really not able to do anything with it at the moment.

 

Best regards,

Guillaume

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you selecting Instrument as your input in POD Farm (mixer view)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you checked your guitar and cable on an amp to confirm they work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...