Jump to content
Sign in to follow this  
N_Konstantinov

No lights - no sound.

Recommended Posts

My Spider IV 15 is not working. suddenly all gone down. when i turn it on there is no sound and no lights on amp modes. iv tryed reseting it but still not works. When i press teh clear and crunch channel all of the lights on the panel lights on but sthill no sound.. i think i need help :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are multiple reasons for that.

-Supply regulation failure would be fatal failure of the amp.

-Digital clock failure,... in the digital world, nothing happens without a clock. Maybe,... maybe repairable.

-Processor failure, fatal failure of the amp.

-Some internal loose contact. Maybe,... maybe repairable.

 

Would need to be taken to a Line 6 authorized service center for evaluation and troubleshooting.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was under the impression that 15s are not field serviceable?  Used amps sell for $70 or less - it costs more for a tech to look at something!

Share this post


Link to post
Share on other sites

fflbrgst,... yes, not usually field serviceable. But sometimes they can be. I specified the fatal failures and the maybe's.

Yes, typically not cost effective to repair. Easier to just replace it. Especially these days, as parts are scarce, if at all.

It's already a ten year old product.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...