Jump to content
phobos1223

Firehawk pedal volumen problem

Recommended Posts

I have a problem with the volumen pedal, if I move it all, all the drive parameter of the cabinet is moved automatically to 50%. I updated the firmware to the 1.30 v and also downgraded to the original version, but the problem was not fixed. Even the pedal calibration was done. You can see the problem on the video.
 


does any body has the same problem? Is there any solution available? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check of you have any tweak on , on the volume or other settings

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, but the problem is for all the presets, even with the factory settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After a factory reset, YOU NEED to remake a pedal calibration! You did it?

Factory reset don't reset your pedal calibration !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...