Jump to content
lleichtman

Controller not controlling

Recommended Posts

All of a sudden my iPhone app no longer seems to control the FX100. Was working fine. Now doesn't. Rebooted phone but when I try to get my tones to work on device, nothing happens. What am I doing wrong. I have to say the manual that comes with the FX100 is less than useless. The iPhone or iPad app controller is essential to running the amp yet there is no manual for doing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading my post, I don't think I'm getting my question out correctly. I can edit on the iPhone app till the cows come home but where is it going. If it is being stored to a bank, how do I find the bank? The active window is not what the FX100 is doing at the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bluetooth comm is clearly lost.

 

I'm a newbie, but an engineer also and suggest

1. Unpair on IPhone

2. Reboot IPhone

3. Reboot FX 100

4. Press Bluetooth synch button on FX 100

5. Pair on IPhone

6 Start Amplifi app

 

This is the cleanest way to attempt I think.  Let me know how this goes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading my post, I don't think I'm getting my question out correctly. I can edit on the iPhone app till the cows come home but where is it going. If it is being stored to a bank, how do I find the bank? The active window is not what the FX100 is doing at the time.

 

If you are editing on the iPhone and the sound is not changing, you may have a communication problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bluetooth comm is clearly lost.

 

I'm a newbie, but an engineer also and suggest

1. Unpair on IPhone

2. Reboot IPhone

3. Reboot FX 100

4. Press Bluetooth synch button on FX 100

5. Pair on IPhone

6 Start Amplifi app

 

This is the cleanest way to attempt I think.  Let me know how this goes.

Did this and it fixed the issue. Was not communicating properly. Still wish there was a better readout than a number. I'm not clear what's in each bank after I load in my tones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome, happy playing!!!!

 

My rationale is that since both units have memory and comm/pairing potential, and I needed you to reboot both to clear these out. It was a longshot, but worth trying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×