Jump to content

pfeathers

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pfeathers

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    8
  1. pfeathers

    Pod Hd 500 Pro & L3t Stereo

    Unfortunately no response :(
  2. Hi I read on the Line 6 forum an old post regarding channel volume drop. I have recently been experiencing the same problem. I couldn’t find any solution so wondered if you can help. My set up: M20d Line 6 L3t x2 (connected via L6 link) Instruments: Line 6 HD Pro Acoustic guitar direct Bass guitar direct Keyboards (Stereo) Backing vocals (Shure sm 57 with mic lead) Backing vocals (mic headset) Lead vocals (Line 6 wireless modelling mic) The channels that have caused problems are the lead vocals & Bass guitar. The bass guitar at the weekend disappeared after our 1st song at a gig with no volume, this was rectified once I switched off the M20d and back on again, this has happened a couple of times. We also have repeated problems with the volume dropping on the main lead vocals. We are a busy gigging band in the UK so need a reliable setup. We also use the iPad connection through an Apple device. I hope this info is useful and any help would be much appreciated. Any help would be much appreciated.
  3. Hi I read on the Line 6 forum an old post regarding channel volume drop. I have recently been experiencing the same problem. I couldn’t find any solution so wondered if you can help. My set up: M20d Line 6 L3t x2 (connected via L6 link) Instruments: Line 6 HD Pro Acoustic guitar direct Bass guitar direct Keyboards (Stereo) Backing vocals (Shure sm 57 with mic lead) Backing vocals (mic headset) Lead vocals (Line 6 wireless modelling mic) The channels that have caused problems are the lead vocals & Bass guitar. The bass guitar at the weekend disappeared after our 1st song at a gig with no volume, this was rectified once I switched off the M20d and back on again, this has happened a couple of times. We also have repeated problems with the volume dropping on the main lead vocals. We are a busy gigging band in the UK so need a reliable setup. We also use the iPad connection through an Apple device. I hope this info is useful and any help would be much appreciated. Any help would be much appreciated.
  4. I've just purchased 2 L3t's for connection to my HD 500 Pro. The decision for purchasing the L3t's was simply the versatility of the speakers & the L6 link. I play in live bands as well as in duo's so the idea is the L3t's are simply used as a stereo setup in a live band situation with patches changing between electric & acoustic guitar speaker modes on the L3t's, so far so good. When the L6 links are connected from the HD 500 pro the L3t's read 1 & 2 & if I switch off the HD 500 Pro, they then revert back to L & R, I'm assuming this is correct. However when the L6 link is used & a music source for backing tracks is connected into the audio connections no signal from the backing tracks is being sent to the speaker numbered 2. I then tried connecting the HD 500 from the L & R XLR out puts into separate channels on each speaker with the L6 link only connected from 1 speaker to the other. This then solved the problem of the music source signal being sent to just 1 speaker. I guess my question is, is there a way to connect the HD 500 Pro using the L6 Link to the 1st speaker then the L6 Link to the second speaker & have the music backing track source signal sent to both speakers ? My feeling is that in a duo situation I'd be using the setup in PA mode & therefore will not be able to benefit from the L6 link capabilities for the HD500, I hope this all makes sense. Any help, suggestion or advice would be much appreciated.
  5. pfeathers

    Pod Hd 500 Pro & L3t Stereo

    I've just purchased 2 L3t's for connection to my HD 500 Pro. The decision for purchasing the L3t's was simply the versatility of the speakers & the L6 link. I play in live bands as well as in duo's so the idea is the L3t's are simply used as a stereo setup in a live band situation with patches changing between electric & acoustic guitar speaker modes on the L3t's, so far so good. When the L6 links are connected from the HD 500 pro the L3t's read 1 & 2 & if I switch off the HD 500 Pro, they then revert back to L & R, I'm assuming this is correct. However when the L6 link is used & a music source for backing tracks is connected into the audio connections no signal from the backing tracks is being sent to the speaker numbered 2. I then tried connecting the HD 500 from the L & R XLR out puts into separate channels on each speaker with the L6 link only connected from 1 speaker to the other. This then solved the problem of the music source signal being sent to just 1 speaker. I guess my question is, is there a way to connect the HD 500 Pro using the L6 Link to the 1st speaker then the L6 Link to the second speaker & have the music backing track source signal sent to both speakers ? My feeling is that in a duo situation I'd be using the setup in PA mode & therefore will not be able to benefit from the L6 link capabilities for the HD500, I hope this all makes sense. Any help & suggestion would be much appreciated.
×