Jump to content

titopizarro

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About titopizarro

  • Rank
    Just Startin'

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/pages/Tito-Pizarro-ArsNova-Studio/127468174006781?ref=ts&fref=ts

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    The Happiest Country At the World
  • Registered Products
    7
  1. Let me tell you my story: I had the same issue, very frustrating; even more, after upgrade the unit it came freezed, not worked at all. I tried different ways and nothing worked. At the end this is what worked for me and I'll share it, maybe it works for anyone else: 1. I donwnloaded the FLASH MEMORY from the Line 6 site: https://line6.com/software/index.html I donwnloaded every (just in case) Flash Memory files: 2.62.00 (the last one), 2.32.00, 2.31.00, 2.21.00, 2.20.00, 2.10.00, etc... 2. I turn on the POD pressing down arrow. 3. I launched the last version of Line 6 Monkey 4. I make sure to have the last version of drivers 5. I select the POD in question (of course) and then, I click on INSTALL FROM FILE. 6. I choose 2.32.00 FILE It seems that it is a issue with the 2.62.00 version. That worked for me. I needed to do this a couple of times. I hope this helps you.
  2. Hi folks. I'll share what I did. It worked for me. I hope help you guys: The last driver that works for GearBox is the Line 6 Audio-Midi Driver 7.2.9, but when you try to install into El Capitan, you can't since it is an older version, so you need to force the system to install it. I use this software" Pacifist https://www.charlessoft.com/ After that, every thing worked fine. I hope help you guys. Blessings.
  3. Hi Everybody. I solved all my issues downgrading to Mavericks. Now I'm a happy man. Yosemite is not good for Music apps. There are a lot of tutorials online for how to downgrade from Yosemite to Mavericks. I hope helps you.
  4. I'm sorry I write in Spanish, you can use Google Translate. I think I found the issue. Tengo una MacBook Pro i5, Mac OS X 10.10.1 (Yosemite). Tengo instalado Pro Tools 10.3.9. Tengo también instalado Line 6 Monkey y GearBox. Después de la actualización a Yosemite noté que no podía abrir Monkey ni GearBox (puede que no me funcionaran desde antes pero hasta ese momento lo noté); estos permanecían brincando en el Dock pero no abrían. Hice todo lo que encontré en una búsqueda en Google, inclusive lo que dice aquí arriba; nada funcionó. Entonces después de mucha investigación esto fue lo que hice y me funcionó: Abrí Activity Monitor Click en Monkey Line6 Info Noté los procesos que involucra esta aplicación y noté que involucra el "Avid CoreAudio.plugin". Arrojé éste componente al basurero o bien lo saqué de su carpeta original y "¡voilá!" Funciona todo perfectamente. También funciona GearBox. Descubrí que Avid CoreAudio.plugin es un complemento conflictivo porque también trae problemas a algunos usuarios de NativeInstruments e inclusive, ocasiona que en Activity Monitor marque en rojo, como "Not responding" la aplicación de CoreAudio. Ahora serán los señores de Avid (cuando se les antoje y NO NOS COBREN POR ESO) decirnos qué está mal con este componente. Lo arrojé fuera de la carpeta donde suele estar y he corrido Pro Tools sin problemas. Dicho sea de paso, Pro Tools lo uso muchísimo. Por cierto... si quieres usar Pro Tools 10 recomiendo NO actualices a Yosemite porque hay más conflictos aún que los mencionados aquí. Yo lo hice. Espero el haber compartido mi experiencia te sirva. God Bless!!
×
×
  • Create New...