Jump to content

tripenator

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tripenator

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dubai
  1. tripenator

    M20D stuck on boot screen

    I have issues with the outs...........no signal in monitors and main left right out............headphone out works fine, but i get no monitors, and no main left right outs.
  2. I have issues with the outs...........no signal in monitors and main left right out............headphone out works fine, but i get no monitors, and no main left right outs.
  3. I have issues with the outs...........no signal in monitors and main left right out............headphone out works fine, but i get no monitors, and no main left right outs.
  4. I have had problem with the monitor outs and main outs.......no sound coming from all six outs, the phones are the only out working. You seem to be having the opposite of my problem..........looks like the circuit boards are acting up. THey have to go to the service centres. I unfortunately have no service centre in Dubai. Hope your issue gets resolved at the service centre.
  5. I have a ticket opened.........am told that my local dealer is in the process of signing some papers, which will aparently allow him to take on repairs, until then..........wait.
  6. Unfortunately they don't have a service centre for the M20D in Dubai. The dealer who is selling these units has no support and says that he cannot guarantee repairs! Had to hire a mixer for last nights gig - paid out of pocket. Not sure how many more before this gets resolved.
  7. Yes, I have tried a different amplifier to check and didnt work. I have factory restored 3 or 4 times now, there are no pre-sets now. Started with a completely new blank set up with no tweaks, did a new gains stage on one channel, applied on all four monitors.....tested the main outs, raised the master outs........all six outputs are still dead...... I have had two other sound engineer friends look at it, to get their brains on the job and no luck. All six outs don't work...........we still getting sound from Headphones out.....thats the only sound coming from the board. Its getting very frustrating now!!
  8. Yup, checked the levels of monitors, main outs, checked mutes, mute all - the whole lot. i cant figure out why no sound is coming through the monitors and the mains.........when all levels coming in seem to be fine. AND, the headfone out is working fine. its getting all the channels coming through.
  9. Updating Firmware did not solve the issue. The outs are still getting no sound.......all of the monitors and the left right main........the ins are fine, i am getting signal on the channels and into the monitors and the mains. the signal level shows.......but no sound out the jacks!
  10. Yes, I thought of the Mute All Button...........I did go through pressing that on and off a few times to see if it clears things....... I did update to the latest version, just need to double check and make sure its the 1.2v - lemme go try that and see if it comes back to life........ thanks for your help so far.
  11. My M20D was working fine........we went on a tour, did not take the M20D with us, left it at home, and when we came back and powered it on, the monitor out (all 4) and the main left right, had nothing coming out of them. No settings were changed. The only signal coming out is from the Headphone jack. We are a 4 piece Rock and Roll Band and had our practice pad settings dialed into the M20D.....its strange, coz before we left town, everything was fine and working well. No one touched the unit in our absence (the house was locked). Any Help will be great. I live in Dubai and there are no service centres in my town for the M20D.......or atleast none showing on Line 6 site.
×