Jump to content

cruz616

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cruz616

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. It worked guys! I installed the ux1 in my dad's desktop PC and the POD Farm even sounds better by itself! it still doesn't record QUITE as accurate or with the fidelity that I'd like to... it's kinda quiet compared to what I've just played, but it's 10000x times better than when it was on my lap! Any tips for that? Maybe it's the buffering in Reaper? :) Please let me know. Thanks again for all your help!
  2. Thanks, BigChas52! I'm installing the UX1 in my dad's PC to see if it's indeed a matter of my PC. I will also check the POD Farm manual as you suggest :)
  3. Thanks a lot for your help,BillBee. I'll try to do everything that you suggested. Hope it works. Now, kinda newbie question, but trying (and obviously installing) the UX1 in another PC won't affect my licences or something alike? I remember something about I can't run the ux1 in more than one PC...but I maybe wrong. Well, I'll try to see if it works. If don't I guess I'm pretty screwed
  4. thanks guys! , yeah my ux1 knob it's fine not in super output mode, so that couldn't be it.... I've just tried what BigChas52 said, but it's still sound the same.... I'm in a hurry to record something, so should I reformat my laptop and reinstall everything again to see if that fixes it? Or maybe is that the Ux1 got corrupted by a virus or something like that? :(
  5. Hi! I'm hoping you guys can help me. I bought a UX1 about 7 months ago, I jammed with the POD Farm 2.5 with no major problems, also I've downloaded Cubase 5 in order to record stuff. I've recorded some short tracks with it, and it was pretty good. About a week ago I tried to record something with the POD Farm (in the standalone mode) and the Cubase.....when I listened to what I've recorded , my ears bleed! :wacko: . It sounded horribly distorted with lots of fuzz, latency and noises. I double checked my POD Farm and everything sounded cool as always, so I thought it could be the Cubase...I run POD Farm as a plugin in Cubase and it was the same horrible, distorted, noisy problem. Then I thought it could be a matter of Cubase, so I downloaded Reaper and set the UX1 to work with it and....it was the same! :angry: Once again the POD Farm sounded awesome by itself but when I listened to what I've recorded with Reaper, it was the same story: distorted and crackled! I've done everything : change the buffer in Reaper, use better and shorter cables, updated the POD Farm with the Monkey, optimize my Vista laptop.....PLEASE HELP ME! POD Farm is working just fine...but I can't record anything without sounding like crap. I'm desperate :(
×
×
  • Create New...