Jump to content

jbarney1991

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jbarney1991

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

173 profile views
  1. God damn session drummers! They're always trying to do the least amount of work for the most money ;) I kid.. I kid.
  2. Haha! That's just my vocalist's style I guess! I never had any problem with his use of words... However.. I don't typically listen to lyrics.. I'm more into the melodies and production. So to answer your question.. No I don't think it's a style I just think maybe it's his style of delivery.. Thanks everyone for the compliments! I am very happy with the Line 6 Helix and the way this turned out. I can't wait to use it live! Rock on!
  3. Hey everyone. So I just finished up recording a series of singles with my band and I exclusively used the Line 6 Helix on all the guitar parts. It was a fun process and my producer was very pleased with the results. He had actually never heard of it when I brought it to him. He suggested mic'ing my cab or using one of his amp sims that he uses and we tried some things and alot of them sounded great. I told him I would bring my helix and show him the next day. He was very impressed with the interface, the sound quality and the seemingly unlimited possibilities. So here is our first single entitled "Very Well". I used the tweed blues brt for cleans and the cali recto for high gain. Also used ownhammers 412 mesa v30 impulse response. I think some of the mastering squashed the distortion quite a bit but i'm still pleasantly surprised at how it all came out. If you have any questions about my rig feel free to ask! Thanks :)
  4. You absolutely can not use your amp head without a cabinet plugged into it unless you have some kind of load box.
  5. So.. It's been awhile since i've used Snapshots.. I'd say quite a few months. I've been recording alot lately. Well, i'm having a hard time actually getting them to work for some reason.. It's a little hard to describe so i'll do the best I can. I don't know if I hit something by accident, but on all my presets that i've made, I typically use the "Stomp/Snap" setting. Now... it's still set to that setting, however the four bottom switches are just inactive.. There's no lights indicating that anything can be changed. I can no longer switch between snapshots while performing. The top switches work totally fine for stompbox purposes.. But the bottom ones aren't doing anything. The bottom ones however do work normally if I set them to stomps, just not for snaps. Any help would be awesome, I can't figure this one out.
×
×
  • Create New...