Jump to content

beauviarts

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About beauviarts

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

142 profile views
  1. beauviarts

    POD HD500 Bottom Row Switches Disabled

    I think you guys are hitting the nail on the head! Maybe that's why they released 500x shortly(ish) after. In any regards, thank you both!
  2. beauviarts

    POD HD500 Bottom Row Switches Disabled

    Hello, So I acquired an HD500 through a trade. It has been a little work as I discovered I was given the wrong power supply for the unit and it would overheat and restart mid-gig. I purchased the correct one and everything has been great. Every once in a while my FS3 freezes up but seems to work after a few minutes. Sometimes it works immediately. I took the pedal apart and blew some dust out and it hasn't really given me any issues. All has been well EXCEPT today=( I booted up my HD500 and the entire bottom row of footswitches were not working at all. I immediately thought that it sounded like a software issue or the ribbon connecting the bottom portion was disconnected or something. So, I took it apart again and everything seemed fine. The strange thing? I reassembled the board and googled for about 10 additional minutes. I plugged it back in and the switches work perfectly. The firmware is up to date and I just want to know: Has anyone else experienced this? If so, what the hell is happening? How can I rectify this and avoid this issue in the future? I appreciate any comments ahead of time. Thanks guys, Beau
  3. beauviarts

    HD500 Power Supply/Reboot Issue?

    Dude, thank you very much!!!
  4. beauviarts

    HD500 Power Supply/Reboot Issue?

    https://www.sweetwater.com/store/detail/PodSupply?adpos=1o2&creative=54989263441&device=c&matchtype=&network=g&product_id=PodSupply&gclid=Cj0KEQjwk-jGBRCbxoPLld_bp-IBEiQAgJaftfvOm2iWLkmhywNdyfOn7DCaQM66XHceZ4cPdMwwSp8aAqUu8P8HAQ That's the exact one I'm using. Thanks for your reply!
  5. beauviarts

    HD500 Power Supply/Reboot Issue?

    Greetings, I've searched the forums and net for some resolution on this issue, and I have seen several with a similar issue. I'm just getting some conflicted information and wanted to see if anyone here can help me pinpoint the problem. I purchased the HD500 used from a private seller. It has worked fantastic so far (aside from this issue and the FS3 sometimes deciding to take awhile to work...but that's another story). I took the pedal to band practice and gave it a go after installing a few patches from the EDIT program. I left the power supply plugged in for most of the practice, which lasted a few hours. During the last hour, the pedal powered off, then immediately rebooted. It would be good for a few minutes before rebooting again. The time between reboots was seemingly random. The room was quite warm and I noticed the power supply was extremely hot to even hold. I chalked it up to overheating and thought that I could unplug it in between sets to rectify the issue. Played a gig Friday at a nice large stage/club and it performed fine (unplugging between sets). I played at a smaller (and probably warmer) venue Saturday and again unplugged the pedal between sets. The pedal rebooted twice during the last set. The power supply seemed pretty hot once again. I've read something about holding down left on the directional pad as the pedal boots up, but I honestly haven't tried it as I'm still pretty new and don't know exactly what that does. I don't want to look at deleting everything and starting over (even though my patches are backed up on HD500 EDIT). I've ran the pedal through Monkey and everything is up to date. Have I singled out my issue to a simple power supply replacement? Any advice would be great and appreciated! I LOVE this thing...don't want to go back to my Digitech Rp500:(
×