Jump to content

bardage

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bardage

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ye I´ll probably try that. I have made a ticket
  2. I have tried that many times, Still getting the error. HX edit cant even find the device, but it does show up in the line 6 updater. I have also switched up the usb ports, on my mac and my pc, doesnt make any difference..
  3. So, I´ve seen plenty of posts here of people having a "dead helix" after trying to update it, so I guess it just was my turn. I recently realized that I´ve never updated the firmware in my helix, and was gona do that. In the updating process I suddenly just got an error in the line 6 updater, telling me to restart the helix and try again. But it doesnt seem like anything helps. The helix is just flashing on the led screen between the helix logo, and the helix rack logo, for some reason. I have a Helix floor so thats kind of weird. I did go through the checklist that is provided in the line 6 updater as well. After searching through forums on the internet, i´m apparently not the only one who has had this problem. I tried all the hotkey commands on start up, while holding down buttons, and none of them seem to help either. Only when i try to start it up in safe mode, the screen is not flashing, and there is no logo there. Anyway, would love to get some help.
×
×
  • Create New...