Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cannot connect to server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hello, I purchased a Podxt Pro in 2007, bought the model packs and registered the device on July 3, 2007. Before switching to Windows 10, I had no problem using my Podxt Pro, in fact I use it to record and reamp my tracks, in other words it is my main audio interface. Since upgrading to Windows 10, if the device is connected to the PC and I turn on PODxt Pro my model pack amps are disabled. The ANNOYING workaround is to : 1) turn off PODxt Pro, 2) disconnect USB, 3) turn PODxt Pro back on, 4) grope the device searching for the USB port, 5) finding the port and turning the cable left and right, up and down to force it in the port 6) start using PODxt Pro 7) disconnecting the USB/forgetting to disconnect and going through this torture EVERY SINGLE DAY. PLEASE HELP!
  2. I used to use my interface on my laptop. When I installed POD Farm back then, it was fine. Everything went smoothly. I recently just bought a brand new PC. I want to set it up like my old computer. However, when I was on the connecting device step, Line 6 Monkey wouldn't log in. It gave me a window that told me to connect to internet. It said "Unknown server error occurred. I am connected to internet, my interface is plugged in. All I need to do is log in, connect my interface, and authorize it, but I obviously can't do all of that when I can't even connect to Line 6 server and log in. Please help if anyone has came across a similar problem.
×
×
  • Create New...