Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fuzzy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I just picked up a used HD500 mostly for use as a headphone practice amp. With dogs and neighbors and all, I can't fire up my real amps very often at the house. Problem is every amp sounds fuzzy. Not a good fuzzy. A digital fuzzy. No effects, some effects, doesn't matter. Clean is digitally fuzzy, distorted amp is fuzzy. I've been through the tone guide, I've been through pretty much every parameter via the edit software, I've tried everything and it all sounds horrible. Output is set to studio. I've loaded the latest firmware. Whatever I try, it just sounds cheap and fuzzy. Anyone have a solution for this? Thing is, I have an old kidney bean pod and it sounds great through headphones. No fuzz, no cheap, just warm and pretty real. How does a product several generations newer sound waaaaaay worse? You could say, Go back the old pod then, dummy, and that'd be fair enough, but then I lose out on all the power and flexibility of switching cabs and mics and effect order and values, etc. I really was looking forward to newly remodeled versions of the old amps. The old Plexi is really not a great model for a holy grail amp. It feels like it's missing the old A.I.R. II technology, which made the pod sound really good through headphones. Is that somewhere in the setup where I can't find it? Without that, it just sounds like a cheap spider amp. How do people use these for recording? I just can't get it to sound like a true amp.
  2. Hi, I am using a DT25 head with 2 cabs. I turn on the amp 1 evening for band rehearsals and all I get is a very low volume, fizzy sound. Please see the attached video. In the video, it actually sounds louder than it is in real life...I probably had the iphone close to the speaker.. - this is at full channel and master volume. Does anyone know why this is happening? I was using it just the night before with no indication of any kind of potential failure. Thinking it might be a tube issue, I reseated all the 3 tubes but no luck. I havent tried changing the tubes out yet - looking to see if anyone else has experienced something similar Any thoughts would be much appreciated DT25 issue.wmv
×