Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hls'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I have recieved the following error codes; 1. When I 'Restore From Backup' [File>Restore From Backup] I get "Error occurred during the restore: Unknown, (code -8103) Do you want to retry?" This happens during Presets after it gets through Global Settings>Impulse Resonses>Presets>FACTORY 1>FACTORY 2...then error. 2. Or when I try 'SETLISTS - IMPORT' I select my user setlist and I get "Failed to import setlist (Unkown. |code-8300|)" immediately. I have 2 full backup files and a setlist backup and all have the same results, 8103 for the full backups and 8300 for setlist backup. Too bad I did not save the individual presets, I may have been able to at least recover a most of them. To me it looks like it is failing to decompress the files. Has anyone ever had this, is there a fix or am I just SOL? Update: After all the effort and a Support Ticket, the response was bad news for 'My Favorites' setlist (corrupted). I did make copies and hacked around tring to recover the raw files in notepad. Only once it loaded without error codes but no preset replacements... My advice is to make sure if you have some favorite presets do not depend on a Setlist Export or Create Backup to save them. They (.hxb & .hls) are compressed files. Do it uncompressed in a preset file (.hlx). At least in the hlx file you can see what stuff was when you open them with wordpad or notpad and pick out primary data if something goes wrong. In the long run I think I have built a better main rig and have had a bit of fun doing it. Thanks Phil and Will Singletone out to make some tones
×
×
  • Create New...