Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'intermittant'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I bought a Spider HD150 III head amp new in 2009 as a backup amplifier but it was put into storage and it was not used. I plugged it in today and it that plays OK for about 5 minutes, then becomes intermittent, then cuts out with ticking noise. I haven't investigated any further, but I heard it could be a processor board problem. If so how much is a replacement board?
  2. Well, after the first JTV59 I bought was bricked while doing a firmware update, I returned it to my local Guitar Center. They were kind enough to transfer in two different JTV59's so I could pick the one with the nicest top. That took a week. So, yesterday, back to Guitar Center I went and picked up a new JTV59, and played it last night. Really like the guitar. Tonight however, while practicing, I had the model selector set to SEMI and without any interaction on my part, the models would switch intermittently. Then the three position switch stopped working - it wouldn't switch between various models within the model selection. The three position switch works fine when just switching the magnetic pickups, but not with the models. Doesn't matter if I have VDI or battery (which is full) powering the guitar. I updated the firmware to 1.9, but that did not fix the problem. Neither did rolling it back to 1.82. Tonight I also noticed that there is an audible click when engaging the model selector switch. The click comes from the upper cavity and toggles with the selector switch. Not sure what that means. I'm getting frustrated. I love the way these guitars play and sound, but with this kind of reliability, who would be confident to gig with this? I mean, really, $1,500 and I'm two for two with defective units? (Boy am I glad I didn't spring for the US model) So, I opened up a tech support case and they say that they will get back to me within three business days. Great, that's next week! Anybody have any ideas? Frustrated, John
×
×
  • Create New...