Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ios7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I'm using an iPhone 5 with iOS7.0.2, a (original Apple) lightning-to-30-pin connector and a Mobile In. Software: Mobile POD v1.5.0 I have allowed mobile POD to use the microphone. There is no sound, it is absolutely dead! Same thing when I try Ampkit. What is wrong?!?!?!
  2. Hi, I still have a device with iOS7 installed. Using some little (but official) workaround in iTunes, I managed to download and install the Amplifi Remote App v.2.10. Since I believe that the current firmware 2.50 for Amplifi TT runs only with app versions 2.13 and later, I have the following question: Do NEW Amplifi TTs already come with firmware 2.50 pre-installed? (I just bought one, but it's still in the box.) I just want to know if I could run into any trouble. If they DO come with 2.50 pre-installed, would there be a way to install an earlier firmware version? If they do NOT come with 2.50 pre-installed, which firmware version is the LATEST one that works with app v.2.10? Best, Thomas
×
×
  • Create New...