Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iphone 6s'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. So tired of dealing with this. Was totally stoked to see the updated app. I canceled an online add I had to sell my Amplifi 150 and decided to give it one more chance. I successfully connected to the app once and was impressed with the improvements. However, since day one of the updated app I have not been able to connect the app to the amplifi. The Bluetooth works fine, I am able to listen to music through the Amplifi, but I still can not change/edit any guitar tones. I have tried all the normal trouble shooting steps (disconnect Bluetooth and reconnect, reset network settings on iPhone, restored Amplifi to factory settings and restore iPhone 6S to factory settings). No luck with anything!!! Has anybody found this update actually works!?! Such a disappointment! Any suggestions I haven't thought of would be greatly appreciated!
  2. I posted a few day ago about my problem with the Amplifi 150... In a nutshell, when the update hit I was very impressed, so impressed I canceled my classified add to sell the Amplifi. Since the first night messing with the app & Amplifi I have not been able to reconnect with the Amplifi 150. Music streams just fine, but the Amplifi and the app will not connect to each other. Contacted customer support and the representative did not even take the time to read my full problem. He responded back, telling me to take steps that I had already taken. Had he read the full problem, he would of realized this because I clearly listed all the trouble shooting steps I had taken. In my response back I told him I had already tried his suggestion. His reply was to take it to an authorized service center. If my Amplifi 150 had been working for the past month, I probably wouldn't be so frustrated. I was about to sell the Amplfi when the update came out, after trying the updated app, I canceled my classified add and my faith in Line 6 was restored a little bit. However, after this problem and the response from Line 6, I'm at my wits end. This is the 2nd time that they suggested I take the Amplifi to a service center. The first time I was able to fix the problem myself after hours of trying different things, so I am not convinced that a service center is the answer. Am I the only one going through this!? Posted this rant on the forums in hopes that I will get some sort of response from Line 6 and maybe some feedback from other customers frustrated with recent issues. I am about to leave the Line 6 products for good because of the whole iOS 9 debacle and the issue I am having now. I have also had many other problems prior to this, so this is just the last straw for me. When the Amplifi works it is a genius product that I love and use daily in my teaching studio. Hopefully Line 6 can get this worked out and keep a customer!
×
×
  • Create New...