Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jcm900'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi all, Until now I used my helix through the FX return from a Lab L9 (solid state). Sounds great and works fine. However, if I connect the helix with my JCM900 in the same fashion, it does not make any sound, regardless how much I crank up the volume. Also, if I connect my guitar to the FX return of the JCM directly, there is no sound at all. If I connect the guitar to the regular input channels A or B, all works fine, so amp itself is ok. But when I connect the helix to either channel I need to crank up the volume considerably before it becomes audible and then also sounds mudded. Questions: - I would prefer using the FX return from the JCM as i do with the Lab L9. Is that doable? If so, how do I need to do that (if that is different than with the Lab L9)? - Do I need to increase the output signal from the helix? If so, how do I need to do that? - Do I need to increase sensitivity of the FX return? If so, how do I need to do that? - Or is it likely that the FX return from the JCM900 is broken, since I do not seem to get any sound from it even when directly connecting my guitar? NB I prefer not to use a 4cm method as I do not intend to use the pre-amps from the JCM. Thanks for your suggestions. Eric
×
×
  • Create New...