Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'routing 2 amps'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hey y’all! First post here. I’m gonna try to explain this as clearly as possible, but it’s kind of confusing, so bear with me and let me know if you can help. I’m running my pedalboard into the front of the HX Stomp (no FX loops or effects after the Stomp). The last pedals in my chain are a mono input into my Timeline > L/R out into my Big Sky > L/R out to the L/R ins of the HX Stomp, which is then running L/R out to a stereo DI into FOH. Easy peasy. Both channels are working and receiving signal at the board. I’m trying to run the Essex AC30 and the Matchless Jump in true stereo. I split the AC30 and its IR on path A, and the Matchless and its IR on path B. I panned path A hard L and path B hard R on both the split and the merge. After the merge, I then put a stereo EQ and a stereo compressor at modest settings before hitting the Out. SO, the problem I’m having is that one of the channels is receiving the amp, IR, EQ and compressor with no issues. The OTHER channel however is only receiving my Big Sky’s Reverb (and maybe the delay) from my board. It’s like it’s only receiving the wet effects, but no dry signal. It’s so weird and I’ve been wracking my brain like CRAZY to try to figure out what the heck I’m doing wrong. SO...that’s my long-winded explanation. Any ideas?
  2. I have a gig coming up where I would love to run 2 amps. Currently I am using the HD 500 running into a power engine 60. My thought is that it would be nice to incorporate my ac15. How can I setup my rig to run the modeled amp and fx into my pe60, while running a dry guitar to the ac15? I don't own an aby box, but I'm sure the hd500 can handle this... Thanks for your input!
×
×
  • Create New...