Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tech support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 5 results

  1. Hey y’all! First post here. I’m gonna try to explain this as clearly as possible, but it’s kind of confusing, so bear with me and let me know if you can help. I’m running my pedalboard into the front of the HX Stomp (no FX loops or effects after the Stomp). The last pedals in my chain are a mono input into my Timeline > L/R out into my Big Sky > L/R out to the L/R ins of the HX Stomp, which is then running L/R out to a stereo DI into FOH. Easy peasy. Both channels are working and receiving signal at the board. I’m trying to run the Essex AC30 and the Matchless Jump in true stereo. I split the AC30 and its IR on path A, and the Matchless and its IR on path B. I panned path A hard L and path B hard R on both the split and the merge. After the merge, I then put a stereo EQ and a stereo compressor at modest settings before hitting the Out. SO, the problem I’m having is that one of the channels is receiving the amp, IR, EQ and compressor with no issues. The OTHER channel however is only receiving my Big Sky’s Reverb (and maybe the delay) from my board. It’s like it’s only receiving the wet effects, but no dry signal. It’s so weird and I’ve been wracking my brain like CRAZY to try to figure out what the heck I’m doing wrong. SO...that’s my long-winded explanation. Any ideas?
  2. I'm hoping that someone else may have some experience how to fix this issue. I have a 240 HC that seems to work perfectly when I play it for 10-15 minutes, but the longer I play it, the more it starts to act weird: 1. The volume will start to modulate on its own...losing volume for a few seconds and then regaining it. 2. Distortion does something similar...the sound will go from a very nice thick distorted sound to almost a clean sound and back. 3. There is almost no bass, even on a pair of Eminence Swamp Thangs. 4. The unit is not as loud as I would imagine. My old Valve HD100 mk ii blows it out of the water both in terms of volume and in terms of mid and low frequencies using the same 2x12 cab. Both of these issues happen at random but the one consistency is that they get progressively worse the longer the unit has been turned on. I've updated all the software and this issue happens on multiple guitars, it happens with both the built in tweeters and a 2x12, and it happens on different outlets/circuits/etc. The only commonality is the head unit. Unfortunately, I bought this used and I am beginning to believe that this is the reason someone sold it in the first place, but does anyone have any good ideas as to what it could be? Thanks.
  3. I own the HX Stomp and want to hire someone in the Chicago area who is very familiar with the Stomp or Helix line to assist me in setting up my guitar pedal board. This includes midi function, looping function, connecting with other FX units, and other ways to maximize the use of the HX/Helix. Chicago area is a must. Compensation to be discussed. Thank you
  4. Hi, I have a DT50, JTV89 and the HD500X. Is there an expert dream user in the West London area (Chiswick, Ealing, Isleworth) who is willing and able to set my rig up correctly and give me some tutoring? Willing to pay for your time. Thanks, H
  5. Just a sincere thank you to tech support for the great and speedy service! Called in and left a message, was called back within about 30 min. Technical advisor was friendly and courteous AND solved the issue for me quickly.. also gave a few extra useful tips! Tech support number was very easy to find. Many thanks!
×
×
  • Create New...