Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smart'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hi guys, I'm having a strange problem with my HD400. The thing is it randomly turns up or down any of the FX1, FX2, FX3 knobs of the "Smart FX" controls and the reverb knob too. It can be seen in the screen when it happens. I'm not quite sure what causes it, but I suspect that it has to do with the footswitches. Maybe hitting them a little harder than necessary causes this failure. Does anyone knows if it can be solved or fixed?
  2. Hi guys, i'm a new happy owner of a POD HD500x, i'm pretty happy of the sounds that i'm configuring on it, really. Now i would like to configure a Smart Harmony for the Solo section of Buried alive, that is harmonized, but I guess is changing key during the part. I would like to have a comparison with you to get sure of what i'm going to configure on the harmony and on the pedal. The chords under the solo are: Am, C, F, E So, if i don't get wrong, E is not in the key of Am, it should be an Em. So the problem is that the harmony doesn't work for the entire solo. What should I do? where and what is the key changing? I configured an Am scale with +3th and a mix of 27% on the smart harmony, but on the pedal I should change the key to what? A#m? thank you for your patience and help. Marco
  3. Hey guys, These days I am experimenting with some ambient patches and I am just trying to work with the Smart Harmony Effect and create something usable our of it, but I just can't. I don't even know what its parameters do and I can't find any instructions on the internet as well. Could anyone shed some light upon this Smart Harmony Effect? I was thinking about using it for ambient patches, like I said. Thanks!
×
×
  • Create New...