Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'toneport ux8'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. (noob to forums here) Basically I can record stuff with my UX8 in Studio One but no signal is showing up here: Signal even shows up here! I have tried everything imaginable, if anyone can help me i will meet you in a dark place and do anything you want.
  2. Hi, I tried to re-amp using a real amp and my tone port UX8 with no success. All outputs from 3 to 8 (1 and 2 is for my monitors) produces extreme hum or "SHHHHHHHHHHHH" sound when plugging it into my Real guitar amp. I do not even have to send a signal through the output to produce this noise. As soon as the jack is connected the extreme "SHHHHH" starts. I have tried isolating the problem and found it must be the TonePort itself. I done the following tests: 1) To eliminate the cable I plugged my guitar into the cable that goes to the amp - NO NOISE. I immediately unplugged my guitar and plugged it into the TonePort - NOISE 2) I have switched off everything else e.g. Computer, Monitors. Only my tone TonePort was on. SAME NOISE. Does anyone have ANY other suggestions? I am at the point of getting rid of the TonePort. Another user experienced the exact same problem in this thread: http://line6.com/supportarchivenew/thread/91525/
  3. I am ready to upgrade to HD ... considering the PRO or the 500x. However - I have a ux8 that I use as my primary interface, and i love the recording flexibility of PF 2.5. I assume I could run the Pod HD directly into the UX8 and continue to use the UX8 as my interface (but essentially run a dry signal through PF) Do you think this will create any software conflicts (i would still want to use the USB off of the HD500X to get access to the editor)? Will this create any latency problems? thanks!
×
×
  • Create New...