Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wrong'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Kenray51

    Filter on Download page

    Curious, what's up with the filtering on the download site? I choose HD400 and nearly 80% of all the downloads there are for the HD300 so I have to hover over every sound to see if it's right. Am I correct in assuming that if I have the HD400, no other PODs will work, or can I download other drivers to be able to use previous versions with the 400? thanks in advance for any help. K++-
  2. Hi, I don't know if it's a bug coming from POD HD Edit or the hardware unit itself but it's VERY annoying. I already lost some custom presets because of it. What's happening is when I'm tweaking then saving my presets on the POD or POD HD Edit, the preset is saved in the location I specified (let's say setlist 3, 12B) but it's also sometime duplicated and saved in another setlist (setlist 2 for ex, 12B) erasing whatever preset was populating the 12B space. Unfortunately I can't replicate this issue as it seems to happen randomly. The duplicate always saves in the same preset spot as the original (for ex. 14C) but in a different setlist. But it's happening quite often to be VERY annoying and frustrating, especially when you discover a duplicate of your Metallica preset in your Pop Rock setlist, erasing the Santana preset you have been tweaking to perfection for months... Oddly I could only find one thread mentioning this exact same issue: http://line6.com/supportarchivenew/thread/91585 Maybe it's the way we both use POD HD Edit or the POD. The POD factory setlists are loaded, leaving me with 3 empty setlists I populated and are now almost full. My setlists are organized as follow: 1/ Metal 2/ Pop Rock Acoustic 3/ Ambient FX that's why it's easy for me to spot a preset that doesn't belong to one or other setlist. To save a patch I either use the SAVE button on the POD or send it from POD HD Edit to the POD. I sometime reorganize my setlists moving patches all over the place, and I'm always very careful to what I do so when there's a duplicate, it's not user error. The only workaround I found (which is actually not really a workaround) is to save my preset bundle before editing, and then again in another file after editing so I can compare both bundles preset after preset and see the changes. Very annoying once again, but at least this way I'm not losing any patch. This really needs to get fixed.
×