Jump to content
rich_grace

Severe USB problems with new AmplifiTT unit

Recommended Posts

Just wanted to report in as a new AmplifiTT user. I'm actually quite happy with the device thus far, but one big issue I'm having is with nonexistent USB connectivity, as I plan to to do extensive recording. Not a single driver set has worked, even with the new Line 6 Amplifi PC-based utility. I simply receive the "USB Device Not Recognized" after connecting the device following a driver installation, and the Line 6 software shows a "No Amplifi Devices were detected." message This is a brand-new USB cable. The most current software driver on the Line 6 site simply do not work. Here is a  listing of my platform:

 

Win7 Ultimate 64-bit, latest updates installed consistently

16GB RAM

2600K @4.35GHz

256 GB SSD, 5TB spindle storage

Asus Sabertooth Z77 motherboard with most recent BIOS update.

 

Attempting to connect to a known-good USB port simply never works. 

 

Anyone else experiencing this problem? Is this a known issue with AmplifiTT? Is an update coming that might possibly address this? Thank you!

Rich Grace

Share this post


Link to post
Share on other sites

It the Utility is not recognizing it, try updating the firmware with an iOS device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×