Jump to content
Sign in to follow this  
pevjan

Patches get overwritten and other odd behaviour

Recommended Posts

Hi,

 

In between 2 rehearsals, where my Pod X3 Live was just sitting alone in the dark cursing my name, something changed.

 

I noticed that the sounds were slightly off. Then I noticed the following:

 

  1. I have two presets next to each other. Preset A has delay turned off on Tone 2. Preset B has delayed turned on on Tone 2. They are based on each other, i.e. I created Preset B by saving Preset A to it. This has worked fine for months. But now they both either have delay turned on or off, I can't have Preset A have it off and Preset B on. If I turn off delay on Preset A it changes Preset B to be turned off when I save A.
  2. If I switch to tone 2 on Preset A and then go to the next song and switch to Preset B, both Tone 1 and Tone 2 are active. That didn't use to be the case. If I save Preset B so that only Tone 1 is active and then switch back and forth again both tones are active.

I'm running the most recent Flash Memory version (2.01). I've tried downgrading a couple of versions (2.00, 1.21) but it still behaves the same. I've deleted all the resets as well and it still does the same thing.

 

My theory is it's a bug, because the behaviour changed between two rehearsals when it wasn't used. Just rebooted. But I could also have made a config change somehow that made it behave like this and then forget what I did. It's very possible, but I don't know what.

 

Ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you have activated the Lock Tone 2 feature. Turn it off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×