Jump to content

Recommended Posts

 Hello

I've just bought a used Variax JTV 69 ( it's my third Variax experiency because I have had older models before ) and it seems there 's a issue with the model pot who doesn't light even if the led under is on. There s no such issue with the tuning pot.

Has someone had this trouble and how to repair it?

Thanks for your answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your answer but I think I explained my question bad . The knob , even if it' hard , works but it doesn' light as the manual says and as the tuning knob do so it's not easy to see if the modelind is on. Is there a easy solution or should I change the knob?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It will need to be looked at by an authorized service technician. Log a support

ticket in your account and get authorization to have it serviced at an authorized

service center in your area.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I looked better at my guitar yesterday and there's light in my model knob  but it's so low that I can only see it when I'm in the dark. As the knob works I will stay with it.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...