Jump to content
Sign in to follow this  
357mag

Why does this happen and how to fix it?

Recommended Posts

I downloaded a Malmsteen preset from Custom Tone and modified it a bit but when I tried to save it I got an error message saying invalid data and HD Pro X Edit had to close. When I reloaded HD Pro X Edit I noticed that preset 1A under Best of HD said New Tone (Reset).

 

Why does this happen?

 

I was working in User 1 preset bank when I was modifiying the preset so why a factory preset under Best of HD gets wiped out I don't understand.

 

And I can't seem to get that preset put back to where it was. And i reinstalled the flash memory too. But it still says New Tone (Reset).

 

How should I proceed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Global Reset I think....left arrow on power up...that might clear it up...try saving it before modifying...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Global Reset I think....left arrow on power up...that might clear it up...try saving it before modifying...

No. I tried that. No difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...