Jump to content
Sign in to follow this  
peostone

JT69 update problem

Recommended Posts

Hi, I'm new to this forum as I just bought second hand JT69. When updating the firmware I always get the same result and that is that some models are missing ( under "Lester" is just two models and under "Semi" none) I have followed every step in updating the firmware and tried it more than once. Has anyone come across this problem?

Thanks.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Save whatever patch bundle you have, then do another re-Flash. When the prompt asks you if you want to keep patches, 

click on "No" so that it will do a fresh new re-Flash.

 

If that doesn't fix it, then log a Support Ticket in your account, it will need to go to an authorized service center.

Could be a board failure or a Model encoder failure.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you psarkissian, I will try to do another re-flash and see what comes out of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...