Jump to content

vfog2015

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vfog2015

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States

Recent Profile Visitors

188 profile views
  1. The unit was off and unpligged when we removed the headphone tip, so hopefully that's not the case. Is there some sort of "global mute" or bypass function that I could've enabled by mistake? I'm just trying to exhaust all possible options before I contact Line 6 support. Thanks for the reply!
  2. Hello all, I got my Helix yesterday, and needless to say I've had nothing but issues so far. I plugged it in and plugged my headphones in, and started playing. I noticed the signal would cut in and out every few seconds or so, so I unplugged the headphones... only to notice the tip of the headphone connector was still stuck inside the unit (which I do not blame on the Helix at all!). I was able to remove it luckily. Today, I just can't get any kind of signal into or out of the Helix. I've done numerous resets, and reinstalled the newest version of Helix firmware. Nothing. I have everything (headphones, guitar, USB to computer) plugged in exactly like I did yesterday when I got the unit and had sound, but nothing. Also yesterday, I connected the unit through USB to my Windows 10 desktop, and I was able to hear my computers sound through the headphone jack on the Helix. I can't even get that to work today. Any tips? I really wanna mess with the unit, but not in the fashion of repeated troubleshooting and the like. Thanks! CBpunk16
×
×
  • Create New...