Jump to content

abustama

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About abustama

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    4

Recent Profile Visitors

125 profile views
  1. I have had that same issue now twice. I think it has something to do with the USB connection. Try unplugging your USB cable and restarting the Helix. If that doesn't work trying plugging it into the USB of a different port or different computer all together. Unfortunately trying to reboot 9+10 or anything else doesn't work. Eventually it comes back. Remember to backup your patches and setlists frequently.
  2. Sorry I am kind of dense this morning. I changed the global setting to discard. At the input which button do you press? I have tried changing the 'Preset Variax Model' on the helix and hitting the save button between snapshots. I have also tried turning the model selector on the JTV directly and hitting save between snapshots but it just defaults to whatever I have set last. What I am trying to do is have snapshot 1 with the Spank-5 and snapshot 2 with a Semi-5. Thanks.
  3. Changing Variax models between snapshots and saving them doesn't seem to work. Flipping through the snapshots just leaves the JTV with whatever model is currently set. Anyone else having the same issue?
  4. I found that the issue is plugging in the HD500x to a USB 3.0 port. Use a USB 2.0 and it will likely fix your problem.
×
×
  • Create New...