Jump to content

LukeMolk

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Registered Products
    1

LukeMolk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hello All, I think I'm about lose my mind. When I try and set up my channel volume a foot-switch I set a min and max value. Simple. I press it on, my volume goes up. I press it off, it goes down. Except, when I change my snapshot, the setting seems to be getting confused and leaving itself on a higher volume when off and turning down when it's on. This wouldn't be a problem, except for the fact that I have other functions assigned to that switch to help boost it, so this is really, really frustrating. Anyone have any ideas how to help? Thanks
  2. @datacommando @arislaf Thanks guys so much for those links. Brilliant excuse to spend more time on my helix!
  3. As you mentioned the fact that when you moved the usb cable, it detected it, it could be that the usb cable is somehow damaged. This is just a guess, but that could be your problem.
  4. @rd2rk, I'm with you on this.....
  5. It could be the output level on the stomp is too low. You may have to got through Global settings and see what your output lvl is.
  6. I have had this happen to me to on the default presets. I believe it is just the gain on the amps and distortions as well as how loud the models and the stomp is.
×
×
  • Create New...