Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blackstar'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. My blackstar stock channel switching pedal is not working while using hx effects. I cannot switch to channel two. It's as if channel two is bypassed. The pedal turns red as does the channel two light but channel two seems to be disabled. If I plug my guitar directly into my amp and disconnect the hx effects entirely channel two works again, but once I reconnect the hx effects the stock pedal can only be used to turn on and off reverb and channel switching is disabled. I'm currently using the 4 cable method.
  2. Ok - I just got my HD500x and when plugged into Logic Pro X it's freaking fantastic - within an hour of receiving it I had some awesome tones dialed-in! My questions are related to connecting the 500X to my Blackstar Venue Series amp via the 4 cable method and using the HD500x as a stomp-box board for mostly modulation and delay - no amp models (all the gain coming from my amp). So far I have these 3 questions/observations: Since I'm using it for effects and not amp models, do I need to add any type of amp, pre-amp or other component in the patch? When it's connected, but nothing enabled in my patch, my amp sounds very thin and weak on either of the gain channels. I made a patch with just a noise-gate, fx-loop, digitial delay & tri-chorus. There is no audible difference with the delay before the loop or after, so I must be doing something wrong... I have the output set to Combo Front. Please note - I've been using a M13 in the 4 cable method for 2 years, so I have an understanding of how the setup works. Any input from someone who has actually run their rig like this would be very much appreciated!!
×
×
  • Create New...