Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clear'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. I've been watching people set up some high gain tones by putting a pedal before the amp with the drive turned almost all the way down and the volume/bright all the way up. I have mostly seen this done with tube amps. Not sure about solid state. Either way, has anyone tried setting something up like this on the HD500X? If so, what do you guys think? Does it work about the same?
  2. I am having an issue where multiple foot switches are showing multiple assignments > for example, the scribble says - MULTIPLE (3) - but withing this preset, i have only assigned one block to each foot switch. If I enter Signal Flow, and delete each effect one at a time, then hit home, each FS still has an assigment of MULTIPLE (2) or MULTIPLE (3). When I hit the action button, the 'CLEAR BLOCK' is greyed out. How can I clear out everything from a preset with one action?
  3. Is there a function or utility to delete settings from a A, B, C, D in a given bank so I'm starting with everything blank? I don't want to reset the factory settings. I want to select a bank, select "A", and then remove all settings so I can create from scratch. Thanks for any help. David
×
×
  • Create New...