Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'on and off'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hey all, I have a Variax 300 given to me by my friend who was no longer using it. Came without a power supply and it drained batteries super quickly so I bought a second hand XPS Mini to power it. I've been using it for a week now and it works, however, I find that when I select some of the guitar 'types' the sound comes out glitchy. If I let a note play out it'll warp (sort of turning off and on again but in a strange way). Curiously this only seems to happen on the t-model, spank, lester and occasionally special modes. Anyone have any experience or advice for this? I can play without them but it cuts down the functionality of the guitar. I do not have access to a USB interface so flashing is not currently possible.
  2. Please advise I have been trying all day to get my chorus to stitch on and off via the switch. Everything else works (distortion, overdrive and delay) it's just the chorus. its the analogue chorus and its third in the chain after my amp. Thoughts would be great thanks :)
  3. How do I make a foot switch swap cab for IR? basically I want the same foot switch to turn off one and on the other so the Cab and the cab IR are not "on" at the same time and at least one of them is always on. Also I want to use 2 IR's in the same preset but it wont let me add another one to the chain example: I want to use the Taylor Guitar IR in the beginning of the chain and use the Scum Back Cab IR after the Amp... I might need to start another topic for this part...
×
×
  • Create New...