Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'question mark'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hello. I've been trying to fix my real bad tone issue for months now. I had a good tone and everything right up untill i had a rehearsal with a new guitar player in my band. When i brought my POD there everything went downhill, it sounded like **** and i have no idea what could've caused it. I figured it might've been the amp but i came back home and i had fuzzy sounds all of a sudden. I really hope it's not broken or damaged by any way and so turned to options such as updating my firmware and such.. and ofcourse, nothing. I attempted to do something about it today aswell (i am really depressed with what i am stuck with right now) and saw that my flash memory is not installed (shows - ). HOWEVER to make things more worse I can't update it. It shows a question mark and wont allow me to install it. After a while i somehow got it fixed, but the tone is still horrible and can't get ANYTHING decent out of it, even from downloading custom tones. So here is what i've done : resest to factory settings, reinstalled firmware and flash memory, download other tunes.. and im losing options. Some things i know what i can try to do is reinstall podhd300 driver completly, but other than that I am posting this so i can get other suggestions aswell, as im really frustrated with this issue. Many thanks ahead
×