Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rumbler'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I have a G10 to a Helix, running into a Powercab Plus with Line 6 Link without issue. I also have Helix running XLR stereo out to a Focusrite Scarlett 18/20. None of this has any issue. I added a Fender Rumbler 25 to practice Bass. Hooked it up with the 1/4" output. Now I hear this computer like hiss that rolls in and out. but just on that amp. I've unhooked EVERYTHING from the Helix and it's still there. Everything is hooked into the same power outlet for ground loop isolation. I've also tried another 1/4" cable and routed it a different way. G10 straight into in the Rumbler has no issues. Checked the 1/4" setting on the Helix and it's set to Instrument. I'm at a loss on what I can do to isolate it. Can I lift the ground wire on the 1/4" or do they make some sort of isolation device for 1/4" . This has to be between the Helix and Rumbler only. Please Help, Mike "
×
×
  • Create New...