Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'skipping'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I have a Toshiba that runs Windows 7 and Intel core i5 if that is any help. I have tried recording with many different programs ranging from Pro Tools to Audacity and it always does this thing were I will be recording a track and half way through it stops recording for maybe 1 second and then continues recording. At first I don't notice anything because nothing pops up but then when I go back to listen there is a piece of my track missing and it completely skips that one second part it stopped recording. this makes it impossible to do live recordings and it's starting to frustrate me so any help would be amazing!
  2. Hey there guys, brand new here on the forum! I just picked up a Pod HD Pro a few days ago and it's my first rack modeling system, really excited to get deep into all it has to offer! I'm pretty familiar with recording and audio troubleshooting but I've noticed I'm having some weird playback issues. I'm running the HD Pro via USB directly to the computer with 1/4 unbalanced outs to connect to my monitors. I don't seem to have any trouble with the signal going in while playing or recording but when I am playing things back through the monitors I notice some skipping is occurring, sometimes subtle, sometimes quite obviously. Previously I was running an M-Audio Fast Track Pro interface and using the outputs on there for my speakers. I tried using the same 1/4 unbalanced cables and connecting my monitors through that again and I noticed no skipping. I also have the most updated firmware and drivers installed for the HD Pro so I'm not sure where the problem could lie. Any help or ideas would be greatly appreciated!
×
×
  • Create New...